Contacte

Col·laboració

Amb l'objectiu de difondre la professió i les seves característiques, l'Associació promou una sèrie d’activitats. A continuació en trobem un resum. Empresaris, advocats, associacions, forces de seguretat, detectius, etc. Si teniu una proposta de col·laboració amb nosaltres, no dubteu en posar-vos en contacte. Estudiarem conjuntament l'acció més eficaç.

Conferències

microfon 

 

Les conferències tenen una duració aproximada de 60 minuts, dividits en 45 minuts d’exposició + 15 minuts de preguntes. Van sempre acompanyades de una presentació que reforça l’explicació. Són gratuïtes.

L’objectiu és que els professionals assistents visualitzin i interioritzin el concepte que s’exposa i puguin resoldre els dubtes in situ. En moltes ocasions se’ls hi proporciona documentació. La presentació es posa a disposició dels assistents via la web de l’Associació així com un fòrum dedicat per donar-li continuïtat.

La temàtica habitual gira sobre aspectes de la professió que poden interessar als advocats, empresaris, professionals de les forces armades i altres (què es pot esperar de la perícia, com assegurar una prova, ...) , sobre temes d’actualitat (validesa d’un correu electrònic o acomiadament d’un treballador per navegar per internet) o casos d’èxit. Alguns exemples:

  • El Peritatge Forense (tipologia, camp d'acció, activitats)
  • El Peritatge de Gestió o Management (tipologia, camp d'acció, activitats)
  • El Mediador Tecnològic com a solució negociada (tipologia, camp d'acció, activitats)
  • Delictes de Menors a la Xarxa (Sexting, grooming, ciberbullying)
  • Els Ciberdelictes i fraus (robatori d'identitat, Phishing, cartes nigerianes)
  • Reclamació i defensa de la Propietat intel·lectual

Si convé, l’exposició es pot preparar sobre un tema específic i dedicat a una audiència determinada.

Sindicació

sindicacio 

 

L’Associació disposa d’un Bloc públic en el que s’exposen temes d’actualitat, novetats professionals, casos d’èxit, etc. El Bloc és seguit, a més de per els membres de l’Associació, per professionals d’àrees diverses com advocats, empresaris, pèrits de diferents especialitzacions, enginyers, professors universitaris, membres dels cossos de seguretat i un llarg ventall de persones interessades en les matèries que tractem.

Al Bloc es conviden a fer-hi intervencions, esporàdiques o periòdiques, a professionals de prestigi per parlar de temes d’actualitat. Qualsevol bon professional es benvingut! De la mateixa manera, els membres de l’Associació sempre estan disposats a participar en blocs de prestigi per aportar-hi valor afegit.

També, mitjançant solucions automatitzades (RSS), el posts de l’Associació es poden reproduir en altres blocs. I al inrevés, posts d’altres blocs poden incorporar-se al nostre. Així es genera un flux d’informació creuada que augmenta la difusió i millora les posicions en els cercadors.

Col·laboracions

colaboracio 

 

L’Associació, i a través d’ella els membres que la composen, està sempre disposada a col·laborar en iniciatives que s’encaminin a difondre la professió o les matèries que hi intervenen. I sempre de forma recíproca.

Entre altres, podem col·laborar en:

  • Formació. Ponents de l’Associació estan disponibles per impartir classes en cursos d’altres organitzacions. I, recíprocament, professionals de prestigi intervenen en cursos de l’Associació per tal de assolir l’excel·lència en la formació.
  • Llibres i Publicacions. Des de monogràfics fins a llibres complets, el ventall de possibilitats de col·laboració mútua es immens. En ocasions, l’Associació demana a professionals que escriguin un article o una publicació més extensa sobre un tema concret. I això es pot estendre fins a la publicació conjunta d’un llibre.

Patrocinis

signe euro 

 

Amb la finalitat de difondre les seves activitats, l’Associació participa en fires i diferents actes públics que requereixen un patrocini. L’Associació esta disposada a estudiar qualsevol oferta de participació i qualsevol fórmula de finançament de l’activitat.

ASSOCIACIÓ CATALANA DE PÈRITS JUDICIALS TECNOLÒGICS (ACPJT)

Rambla de Catalunya, 121 esc.esq. 4art 2ona | E-08008 Barcelona Tel. 900 834 953 (gratuït) | Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

NIF G- 65839250 |  Inscrita a la Secció 1ª del Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 49.090
Política de privacitat - Avís legal